Lugn dag

Hej på er 🙂

Igår var det pappa som nattade Viggo, det tog sin tid. Tror att den långa middagsluren gjorde sitt. Efter det myste vi i soffan framför en serie och åt popcorn ♥

I morse hade jag tänkt mig sovmorgon. Jag har svårt att koppla bort Viggo helt, så jag är glad om jag får vila. Men hostan tyckte något annat så det var bara att gå upp.

Idag har min man varit och handlat julsaker som jag spanat in från Rusta. Jag hade gärna följt med, men var hemma och vilade. Jag hade sett en adventsljusstake i reklambladet, tyvärr var dom slut. Däremot fanns en ljusstake i porslin som jag ville ha förra året men inte hann på, det var roligt 🙂 Han köpte en julgran också, hoppas den är fin och får plats här. Det blir första året med julgran, Viggo vill gärna ha det ♥

Annars har vi en lugn dag, familjen är fortfarande inte helt krya.

Bilder från förra året.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *