Pysslat lite

Hej på er 🙂

Min man har blivit förkyld han med, orken och humöret har fått sig en dipp. Jag hinner knappt bli frisk innan det dyker upp något nytt. När ”sjuk” blir så stor del av ens ”vardag” är man tvungen att göra vissa saker ändå, annars blir jag knäpp.

Idag har jag pysslat hemma i sakta tempo. Snart är det advent och min födelsedag, det tar ett tag att fixa i ordning. Jag vill gärna byta gardiner nere, dukar, kuddfodral och annat så det blir adventsfint. Kör grått och vitt i vardagsrummet och matsalen och rött och vitt i köket, lika som förra året. Alltid är det någon detalj som blir annorlunda.

Givetvis gör jag inget om jag inte orkar. Försöker lyssna på kroppen och ändå känna att jag får något gjort. Tycker inredning är roligt och jag älskar att vara kreativ 🙂

Viggo har inte haft feber när vi har tittat. Jag hoppas att det vänder och var tillfälligt. Han sa natten mot igår att han hade ont i örat, men så var han ok på morgonen. Det kan svänga fort. Han är lite förkyld och sov middag länge så helt pigg är han inte ♥

Vi tar en dag i taget, det är väl bara att gilla läget 😉

Bilder från förra året. Det blir ungefär lika i år tror jag. På köksbordet stod 40 röda rosor som jag fick när jag fyllde 40 år av min man ♥

Önskar er en fortsatt fin lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.