Bullbak

Hej på er 🙂

Igår hade jag tid hos optikern för att kolla om dropparna hade hjälpt. Jag kände att jag måste ta mig iväg fast jag inte är pigg, det var så pass viktigt. Jag har skador på båda ögonen som han har nämnt i många år. Vi gjorde ett test, jag droppade intensivt i ca 1,5 vecka. Han hoppades att det skulle ha läkt såren så att jag skulle se bättre.

Jag kände att det inte har hjälpt, jag ser inte bra och det skaver fortfarande lika mycket. Det blir nya glas och han skrev en remiss till ”ögon” fast HC redan gjort det för månader sedan. Han sa att man kan få vänta 1 år, han hade haft en kund som varit nära att förlora synen, men ändå inte fick komma akut. Det imponerade inte att höra.

Han nämnde att man eventuellt kan göra en operation, ungefär som när man korrigerar synen. Tror man tar bort det yttersta lagret i ögat så det får växa ut nytt. Ungefär som att ta bort huden så ny fräsch hud kommer. Men det var inga garantier att mina skador skulle försvinna så jag ser bättre och det var otroligt smärtsamt, glöm det sa jag då.

Igår bakade mina goa grabbar syltkakor och idag har dom bakat bullar 🙂 Det doftar gott. Dom försöker pigga upp mig och fixa fika inför att jag fyller år nästa vecka ♥

Dom kan mina killar ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *