Internet har varit nere

Hej på er 🙂

Igår blev det inget inlägg, det var fel hos Telia så vi hade inget internet. Min man var i Stockholm och jobbade, han kom hem efter 19,30.

Kände redan på morgonen hur kroppen skrek ”NEJ” igår, men eftersom jag nyss har varit borta ville jag så gärna fixa det. Jag åkte hem tidigare från jobbet, en underbar arbetskompis körde hem mig. När jag kom hem la jag mig och vilade tills det var dags att försöka få i mig lite mat. Sedan gick jag med vagnen och hämtade Viggo på förskolan. Det var en go kille som glatt följde med hem, det är jag tacksam för ♥

Jag har varit förkyld mer eller mindre i ca 1,5 månad. Pressade mig för att orka och kroppen sa nej med en högre stämma. Jag frös, var skakig, illamående, gråtfärdig, riktigt trött och sliten. Hostan är hemsk på nätterna. Valet är att ligga vaken och hosta vilket sliter på rösten, eller så tar jag Cocillana, blir förstoppad och tar jag laxermedel mår jag ändå illa. Jag sover ännu sämre vilket inte är bra för återhämtningen.

Hoppas verkligen det vänder så jag får må bra. Det är inte bara förlorad inkomst detta innebär, det är att inte orka speciellt mycket med familjen heller vilket gör mig ledsen. Här hemma sägs det ofta ”Mamma behöver vila”. Vissa jag har runt mig förstår att året vi har bakom oss slitit hårt på mig, förståelse och stöttning är guld värt ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Internet har varit nere

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *