Städat nere

Hej på er 🙂

Det är som magiskt med sömnen 😉 Så fort jag la mig igår började hostan. Efter en stund fick jag ta Cocillana. Har sovit alldeles för lite och vaknat tidigt. Som ett brev på posten så fungerar inte magen som den ska, fast jag har tagit ”hjälpmedel”.

Glad att jag tog mig genom dagen, det har känts som en riktig super-måndag. Gick på vilja när vi kom hem. Vi har hjälpts åt att städa nedervåningen, skönt att vi är i kapp. Det doftar gott av Såpa och Ajax 🙂 Körde en maskin med handdukar också.

Medans jag moppade golven var mina goa grabbar uppe och badade ♥

Ikväll var det pappa som nattade Viggo, hoppas han sover sött nu så han är pigg i morgon. Vi ska gå och lägga oss i tid vi med, jag är riktigt trött.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *