Bra dag

Hej på er 🙂

Det var en bra dag igår med en rolig föreläsning. Middagen på kvällen var god och trevlig. Efter det åkte vi vidare till en arbetskompis. Jag var med längre än jag hade tänkt. Kom hem ca 22,30 så det var inte jättesent, men idag är jag trött 😉

Jag är inte van att gå på fest längre. Även fast det är kul är det inte värt att må så här dagen efter, speciellt inte sedan jag blev mamma ♥

Vaknade vid 3 i går morse när Viggo kom in till oss. Han brukar oftast komma mellan 23-00. Jag gick på toa och då fick jag mens, sedan lyckades jag inte somna om. Hade huvudvärk hela dagen, inte de bästa förutsättningarna för mig som är ovan att gå på party. Det var länge sedan jag var med på något, så jag ville gärna vara kvar 🙂

Fortsatt härlig lördagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *