Min goa Viggo

Hej på er 🙂

Jag som skrev om mina mindre trevliga biverkningar igår, då var ni fler som kikade in i bloggen. Men det får jag bjuda på 😉

Idag har jag jobbat, fast min röst håller inte bra tråkigt nog. Strax före vi skulle sluta kom min man och sa att förskolan hade ringt, jag blev jätteorolig. Viggo hade ramlat tidigare på dagen och efter det var han sig inte riktigt lik. Vi åkte på en gång och jag var nervös hela vägen dit, en sådan gång är det extra jobbigt att pendla från grannstaden.

När vi kom till förskolan hade han tack och lov piggat på sig. När det hände hade han lekt i soffan och ramlat ner, han sa att han slagit huvudet på sidan och ryggen. Dom ringde inte oss på en gång, dom bedömde att det inte var så allvarligt. Fröken sa att vid hjärnskakning brukar dom kräkas och något sådant hade han inte uppvisat.

Ikväll tycker jag att han har varit som vanligt, otroligt skönt. Min goa kille ♥

Jag jobbar ju 80 procent, men i morgon ska vi ha en heldag med föreläsning och annat. Tror det kommer kännas ovant. På kvällen är det middag, tanken är att jag ska stanna kvar om jag orkar. Det är energin som styr helt. Hoppas förkylningen ger sig snart.

Det kan innebära att jag inte skriver något i morgon, så jag önskar er redan nu en trevlig fredagskväll i fall jag blir kvar med mina arbetskompisar 🙂

Solen strålade in så fint i köket här om dagen.

Fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Min goa Viggo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *