Silverbestick

Hej på er 🙂

Idag har jag inte haft en skit-kul dag, min mage har inte alls fungerat som den ska. Det är baksidan av att ta Cocillana, magen fungerar inte efter någon dag.

Mitt i allt ringde ordföranden i våran förening och frågade om jag var hemma. En hantverkare som skulle kika på en sak i våran dusch var här och han sa ”Vi kommer NU”. Tur jag inte satt på toa och försökte precis då, något flyt ska jag väl ha 😉

Skriver med stor ironi, har faktiskt haft halvt panik när jag gick fram och tillbaka till toaletten och mådde illa och svettades. Nu verkar magen börja ordna till sig, tack för det. Fick i mig laxeringsmedel i morse och det gjorde äntligen susen mot kvällen.

Är det inte en hostmedicin som gör mig skakig med hjärtklappning, så är det en som ställer till det så jag inte kan gå på toa. Nu vill jag faktiskt må helt bra.

Vi hittade silverbestick i en kartong i mammas källare när vi höll på att rensa. Jag gissar att dom kanske har varit min mormors ♥ I helgen som var putsade min man till dom med hjälp av bikarbonat-bad mm. Tycker dom är en fin detalj på kökshyllan ♥

Snart dags att natta.

4 svar på ”Silverbestick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *