Biverkningar

Hej på er 🙂

Igår var värsta dagen hittills. Provar allt för att slippa hosta. Te, vatten, ingefärsshot, honung, kaffe, c-vitamin, inget fungerar. Viggo säger åt mig att sluta och pappa säger att jag inte kan hjälpa att jag hostar. Förstår honom, det är riktigt störande.

Till slut sa min man att jag borde prova Mollipect, den medicinen brukar jag inte må bra av. Ville bara att det skulle sluta så jag följde hans råd. Ett tag senare trodde jag att hjärtat skulle hoppa ur bröstet och det kändes som jag sprungit ett maraton bara av att gå i trappan. Bad honom kolla biverkningarna, hjärtklappning, darrningar och oro.

Var glad att hostan gav sig för en stund, sedan var den tillbaka i full kraft igen. Sover inte bra. I morse sa min man att jag skulle ta en extra dos av Cocillana (som jag annars bara tar till natten) för att jag skulle få vila. Låg i sängen till nästan 13,30.

Viggo hostade en del när han skulle sova, tack och lov gav det sig för honom. Han har sovit utan problem i natt och haft en bra dag på förskolan idag, skönt 🙂

Idag blev jag inte lika skakis av Mollipect, man får vara glad för det lilla. Tänk om man lyckades uppfinna ett ”piller” mot virus 😉 Då blev man rik!

Bilder i repris från 17 november förra året.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *