Optikern

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till optikern.

Har väntat i flera veckor på att få komma dit eftersom min optiker har varit utomlands. Så även fast jag är sjuk kände jag att måste ta mig iväg. Under flera år har jag fått höra att det är skador på mina ögon och han verkar gå bet på vad det är för fel.

Jag har fått försämrad syn, men han ville att jag ska prova en sak först innan vi gör nya glas. Jag ska ta droppar helst en gång/timme fram tills jag har fått en ny tid den 21 november. Jag hade problem att komma i håg när han bad mig ta droppar 3 ggr/dag.

Får göra så gott jag kan och hoppas att såren i mina ögon läker. Gör dom det, kan det innebära att jag kommer se bättre utan att behöva byta glas, det är vad vi hoppas på.

Han förklarade det med en liknelse. Att om jag sitter i bilen med glasögon på, spelar det ingen roll att dom har rätt styrka för vindrutan är repig och förstörd. Så även om jag får glas som är rätt kommer jag ändå inte se bra, men förhoppningsvis bättre. Att vi provar något annat beror på att det inte ens hinner gå 1 år så är det dags för mig att byta.

Det hade varit skönt att slippa vara ”speciell” och komplicerad på något område 😉

Blev trött av att ta mig iväg fast det var välbehövligt. Till middag lagade min man supergod plankstek, det var härligt att bli lite bortskämd ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *