På min önskelista

Hej på er 🙂

Igår gick jag och la mig med Viggo 19,30, allt för att försöka pigga på mig.

Det gick sådär så idag har jag tagit det lugnt. Jag låg i sängen till ca 13, kroppen skriker alltid efter vila när jag blir sjuk. Efter det la jag mig i soffan och drack te med honung. Hostan ställer till det, så jag försöker vara så tyst jag kan så rösten får vila. Det jag pratade igår gjorde att jag nästan tappade rösten, det gäller att bromsa i tid.

Min man har frågat vad jag önskar mig när jag fyller år. Jag kan tycka att det finns mycket fint, men när han frågar brukar jag oftast inte veta 😉 Sedan jag köpte två nya tekoppar från Greengate har jag fastnat för serien som heter ”Marley”. Jag skulle gärna ha fler koppar och lite annat i den serien. Kökshandduken har jag redan i vårat kök.

Tror säkert jag kommer köpa mer av denna fina serie framöver ♥

 

Det smakar alltid extra gott med kaffe/te i Marley-kopparna.

Hoppas ni är pigga och friska. Fortsatt skön kväll.

Lånade bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *