Sena till jobbet idag

Hej på er 🙂

Det kan vara riktigt svårt att hålla balansen i livet. Att inte låta stressen ta alldeles för stor plats. Sedan mamma gick bort har min inre stress ökat rejält, allt det praktiska blev för mycket, för att inte nämna sorgen och så klart saknaden ♥

Man kanske kan tro att jag borde vara lättad och må bra nu när huset är sålt och vi har tömt det. Att vi ”bara” har kvar massor med saker i uthuset, för det ska vi ju ta till våren så det är inget vi borde fokusera på. Ingen är tacksammare än jag att huset är sålt och att vi efter sinnessjukt mycket tid och energi äntligen är klara inne i huset.

Men så enkelt är det inte har min man och jag insett. Vi har fortfarande inte landat riktigt. Vi känner att vi behöver få vara friska en längre tid och samla energi. Minsta lilla utöver det vanliga, som att sätta upp hyllan i Viggos rum eller tavellister kan få bägaren att rinna över. Det strulade, vilket ledde till sura miner. Vi får ge oss själva mer tid.

Att jag kom in på det här är för att i morse när vi skulle åka till jobbet blev de stopp på grund av vägarbete. Vi stod helt stilla och kom nästan en halvtimme försent till jobbet. Vi hade ingen aning om detta för då hade vi tagit en annan väg. Jag fick anstränga mig för att inte bli alltför stressad, tänka ”acceptera det du inte kan förändra”. Min man muttrade en del fast jag försökte få honom att tänka lika 😉

På vägen hem tog vi en annan väg och kom bara någon minut senare till förskolan.

Ville visa hur det blev med två tavellister i trappen. Så ser dom ut med dom foton jag hade. Ville få upp bilden på mamma när hon var liten, den med mamma och hennes bror, min fina mormor och Gittan, mammas kusin ♥

Ja Gittan nu sitter du i våran trapp så vi kan beundra dig varje dag 🙂 Mammas kusin Gittan är på bilden längst ut till vänster högst upp, hon brukar läsa min blogg ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *