8 år tillsammans

Hej på er 🙂

Idag har jag och min man varit tillsammans i 8 år ♥ ♥ ♥

I eftermiddag var vi en sväng till Dollar. Vi köpte julgranskulor och lite annat. Det lutar nog åt att det blir en julgran i år, spännande att se hur det går med katterna 🙂 När vi hade fått mat i magen var tanken att ta en härlig runda i skogen.

Först tog det lite tid innan vi kom iväg, det brukar bli så med Viggo. Sedan var det en besökande hos en granne som stoppade oss och ville ha hjälp med att få fast sin cykel på bilen, vilket inte fungerade. Det var ganska kyligt, så efter en stund började rumpan bli kall 😉 Då bestämde vi oss för att gå en ”hundrunda”, en kortare promenad.

När vi kom in drack vi en kopp kaffe och jag har suttit på värmefilten sedan dess. Vilken bra investering det var av min man för flera år sedan, han vet att jag tycker om värme.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”8 år tillsammans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *