Tänder ljus

Hej på er 🙂

I morse fick jag nybakade scones till frukost, mina grabbar hade bakat ♥

Efter lunchen gick vi på en skogspromenad i friska luften, det var härligt väder idag. Vi gick ganska sakta, Viggo tycker det är roligt att låtsas ramla från sin balanscykel just nu. Vi var ute ca 1 timme, det kändes riktigt bra att komma hem efter det 🙂

Min man putsade fönstret i sovrummet på insidan och utsidan efter att jag hade bett om det. Önskar jag kunde göra sådana saker själv, utan att min rygg krånglade. Blev dålig i flera dagar efter jag hade spraymålat. Det är tur att vi kan hjälpas åt och har olika saker som passar oss. Det är ganska svårt med gardiner på övervåningen, så det slutade med att jag klippte en spetsgardinslängd i två delar, tror det blev helt ok.

Ikväll har vi mumsat på ost, kex, oliver och annat gott. Det händer sällan att vi gör det, desto godare när det väl blir av. Viggo smakade han med. Jag tänker massor på mamma och alla andra som fattas oss ♥ Vi tänder ljus och har en fin kväll ♥

Brickan fick vi i bröllopspresent av min mans syster.

Hoppas ni har en fin kväll ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *