Ledig dag

Hej på er 🙂

I dag har hyllan i Viggos rum äntligen kommit på plats. Vi är nöjda 🙂

Vid 13-tiden åkte jag till en av mina bästa vänner. Jag behövde träffas och få prata av mig, komma bort en stund för mig själv. Vi har pratat om saker som har hänt den senaste tiden. Hon blev känslosam när hon skulle säga hur mycket jag och min familj betyder för henne, hur starka hon tycker att vi är i allt vi har gått igenom.

Jag har få riktigt nära vänner, men dom som står mig närmst betyder verkligen allt för mig ♥ Vi grät en skvätt tillsammans och kramades ♥

Viggo och pappa var och lekte på det där roliga lek-stället som vi var till på 3-års kalas för en tid sedan. Trött och nöjd kille, han somnar nog fort ikväll. Dags för en sen middag nu. Sedan är planen att tända ljus och mysa med min familj i soffan.

Bilder från min väns hem. Hon bor i en etta, det är jättefint där. Hon är den enda jag känner som har lite liknande stil som mig själv och vi båda älskar rosa 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *