Halloween

Hej på er 🙂

Idag har vi hämtat ut ett paket med en hylla till Viggos rum och ett paket med två par skor till mig. Det lyfte mitt humör, roligt med shopping ibland. Hyllan hade jag gärna fått upp på en gång, men får vänta tills pappan tycker att det passar sig 😉

Det här är en riktig trött-vecka och jag kämpar för att ta mig genom dagarna. Dels att vi har ställt om klockan, sedan att förkylningen inte riktigt vill släppa + det vanliga, sömnbrist. Sedan är det andra omständigheter som gjort att jag inte varit på topp.

Igår kväll somnade jag snabbt på min mans bröst, mysigt och för en gångs skull var det jag som var förvirrad när Viggo vaknade redan före 22 och ville komma över till oss. Min man sa ”Det är magiskt, bara för att du lyckats somna snabbt så vaknar han”.

Nu ser jag fram emot en långhelg. Känner jag mig pigg nog kanske det blir ett besök hos en vän på fredag 🙂 Sedan hoppas jag att hyllan i Viggos rum kommer på plats.

Mammas lilla pumpa, den var orange från början. Jag spraymålade den, blev finare i silver. Med tanke på att vi har kört iväg 20 proppfulla släpvagnar med kåpa till soptippen så känns dom detaljer som jag har sparat efter henne extra speciella ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *