Att ställa om klockan

Hej på er 🙂

Jag är ungefär som Skalman, jag behöver min mat och sovklocka för att fungera. Även fast sömnen sällan (aldrig) fungerar som den ska. Därför har idag känts upp och ner 😉

I natt blev det minimalt med sömn för min del. När klockan var 1,30 hade jag varit upp på toa 3 eller 4 gånger. Vid 3,30 tror jag det var, kom Ikoz och ville mysa. Som vanligt tänkte han lägga sig på Viggos kudde. Jag försökte få honom att inte placera sig där, men han la sig vid Viggo ändå. Därför vaknade han tidigt i ottan och strök sig på magen, det betyder ”Jag är hungrig, jag vill ha välling”. GLÖM DET, SOV!

Jag lyckades inte somna om och klockan slapp ringa. Känns som en bedrift att jag har fixat dagen, tjohoo 🙂 Förväntar mig att somna som en ovaggad prinsessa ikväll.

Hämtningen av Viggo var inte lätt, han ville inte åka hem, han lekte med kompisarna och hade kul. Hem kom vi och efter ett tag mjuknade han till slut upp. När pappa var och handlade mat dansade vi för fullt till E-type. Det var en förvånad pappa som kom hem och frågade ”Kom ni in i andra andningen?”. Nu skulle jag kunna somna sittandes.

Trött som en tok, men det var skoj att dansa 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.