Spraymålat

Hej på er 🙂

I morse vid 4,30 kom Ikoz upp i sängen och ville mysa. Han la sig på Viggos kudde, givetvis vaknade Viggo och där startade dagen. Jag fick dra mig ett tag till som tur var. Det är ingen i det här huset som gillar att ställa om klockan 😉

Jag har försökt ta det lugnt idag, jag är trött i kroppen och förkylningen hänger kvar. Vi har varit ute en stund på baksidan. Viggo klippte gräs, snön hindrade honom inte. Jag sprayade mammas ängel som var i guld till silver, nu passar den in bättre ♥

Det händer fortfarande att det kommer över mig att vi har slängt 20 släpvagnar (med kåpa) och det svider i hjärtat, samvetet. Försöker tänka på att det jag har sparat är fina detaljer som påminner om mamma och som jag verkligen vill ha i vårat hem ♥

Nu är det dags för söndagsbad för Viggo 🙂

 

Viggo tyckte det var roligt att slänga omkull sig på backen ♥

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *