Första snön

Hej på er 🙂

Idag har jag jag känt av ett bakslag efter gårdagen. Jag hoppas jag mår bättre i morgon. Vill och behöver få känna mig frisk, pigg och fräsch.

Vi har varit i mamma/mormors hus för sista gången idag. Det känns både skönt, men även vemodigt. Vi bar ut ett skåp, en lampa och jag packade ner en servis. Nu står det tillsammans med en massa annat i uthuset. Vi får ha saker där till 31 maj 2019.

Att tänka att det var sista gången vi var i huset känns som slutet på något. Det har varit ett jättetufft år att i sorgen få ansvaret för ett hus där det har krånglat med pannan och vi har fått lägga sjukt mycket tid och jobb på något vi inte velat få på oss. Samtidigt var det mammas och nu har vi satt punkt, det gör mig lite ledsen på något vis ♥

Tror jag behöver landa i känslan. Jag är givetvis otroligt tacksam för att vi slipper en vinter till med ansvar för ett hus utanför den stad vi jobbar i. Hela familjen behöver få lugn och ro. När vi har återfått orken kanske vi orkar göra något för oss själva.

Jag vet att jag får komma tillbaka, det känns bra även om det inte är samma sak.

Viggo somnade i bilen ca en kvart innan vi kom fram till huset. Han vaknade vid 6 i morse. Vi fick en ganska tuff dag där hans humör har varit upp och ner. Jag nattade honom vid 19 ikväll och han somnade fort. Han sover oftast efter 20 i vanliga fall.

Viggo skottade snö ♥

 

Att stänga dörren för sista gången och lämna ifrån oss nycklarna, det kändes ♥

På vägen hem åkte vi en stund till min farmor och drack en kopp kaffe ♥

Hoppas ni har haft en härlig lördag. Fortsatt fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *