Fotografering på förskolan

Hej på er 🙂

Idag har Viggo fotograferats på förskolan, roligt att få se bilderna sedan ♥

Jag har vilat och kurerat. Skulle dricka citronvatten tidigare, det sved en del för jag har fått blåsor i munnen. Något helt annat, jag har hittat en favorit när det gäller c-brus, smak av mango den är jättegod. Viggo säger att jag dricker slajm för den är grön.

Mitt bidrag till hushållet idag är att jag har tvättat en maskin tvätt som jag precis har hängt. Två karensdagar på en månad är inte speciellt skoj. Får tro att jag är piggare i slutet av veckan, längtar ut. Sedan önskar jag oss ett gäng helt friska månader.

”Lila rummet”. (det var målat i mörk lila när vi flyttade hit)

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *