Härlig dag

Hej på er 🙂

Idag har vi haft en riktigt bra dag ♥

Vi har städat hela huset, känns bra när vi hinner det på en dag. Medans jag moppade golven nere gick grabbarna ut och klippte gräset. Sista gången för i år och mest för att Viggo tycker det är roligt, han går bredvid pappa med sin gräsklippare och gör likadant.

När jag var klar gick jag också ut. Ett tag senare tog vi en skön promenad i skogen. Viggo åkte balanscykel, det är en favorit 🙂 Väl hemma blev det middag. Efter det har jag duschat och nu myser jag i soffan med en kopp kaffe och Viggo leker.

Sådana här dagar har jag gärna fler av, tanka energi samtidigt som vi får en del gjort. Dom betyder extra mycket när jag varit sjuk så ofta och det mesta satts på ”paus”. Viggo är smått förkyld och hostar, jag hoppas det inte blir mer för någon av oss.

Har glömt skriva att jag fått provsvar på cellprovet, det var normalt. Det känns skönt. Jag går 1 gång/vart annat år eftersom jag blev opererad 2007 för elakartade cellförändringar. Känner mig alltid lika lättad när brevet kommit och det är positivt ♥

Blir nog fler bilder i morgon från våran härliga skogstur.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *