På stan

Hej på er 🙂

Igår kväll nattade jag Viggo i dubbelsängen och la mig själv samtidigt. Det tog en stund innan han somnade. Så ”upphackad” som min sömn blir varje natt, lyckas jag ändå inte skramla ihop tillräckligt med sömn. Försöker tänka att jag vilar i alla fall.

Idag ville Viggo absolut inte åka hem när vi skulle hämta honom på förskolan. Sur som en citron var bara förnamnet och jag fick höra sådant som inte är skoj att höra. Tur att han inte är speciellt långsint ♥ Dom hade nyligen gått ut och han hade roligt.

Vi åkte en sväng till Rusta för att köpa fler fingervantar till honom. Vi köpte ett par där som var bra, men dom har nog försvunnit på förskolan. När vi skulle åka hem insåg min man att vi inte hade köpt det vi åkte dit för. Dom kanske var slut, tror inte att vi missade båda två 😉 Det fick bli en snabb sväng ner på stan. Hem kom vi med några nya kalsonger till Viggo som han valde själv, strumpor och fyra par vantar.

På Rusta tittade vi på julgranar, i en gran var det ett tågräls med ett tåg som åkte runt. Där hade Viggo kunnat stanna, han ville bra gärna ha det där tåget 🙂 Vi har aldrig haft julgran, jag är faktiskt lite sugen på att skaffa det i år. Får se hur det blir.

Skönt med fredag i morgon, men innan vi kan göra helg ska Viggo på kalas, kul.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *