Ännu en dag i mammas hus

Hej på er 🙂

Då har vi tillbringat ännu en dag i ”mammas hus”.

Till en början var det kallt, värmen är inte på. Fast jag hade tre lager byxor på mig och fyra lager på överkroppen. Efter en stund hade jag jobbat mig varm 😉 Det jag inte lyckades med var att hålla rumpan varm. Den är kall än, flera timmar senare.

Vi har tömt nästan hela huset. Det som är kvar är möbler i köket och lite annat plock. Annars är det tomt i vardagsrummet, mitt gamla rum och stora hallen uppe + alla små vrår. Äntligen 🙂 Vi har inte haft släpvagn idag heller så garaget är fullt.

Totalt har vi kört 18 proppfulla släpvagnar med kåpa till soptippen. Det i garaget är efter dom två senaste ”semesterdagarna”. Blir 2 släp det med, då är vi uppe i 20. Har man inte varit där är det omöjligt att föreställa sig hur mycket min man och jag har fått slita (med endast lite hjälp). Inte ens jag kunde tro att det skulle ta så här lång tid.

Själv-pepp, tänker på vilket otroligt arbete vi har lagt ner och vilket tufft år vi lämnar bakom oss. Försöker att inte tänka alltför mycket på att vi har ställt in en hel del i uthuset som ska tas hand om framöver. Där finns det fortfarande saker vi inte hunnit gå igenom + sådant jag tror ska sparas (eller säljas). Vi har på oss till 31 maj 2019.

Vi måste tillbaka dit igen. På fredag ska min man troligtvis köra iväg 2 släp till tippen. Sedan kommer vi behöva en lång välbehövlig paus och äntligen få börja landa ♥

Vardagsrummet, där mamma sov och hade som TV-rum.

 

Stor ”hall” uppe, där sov mamma när jag bodde hemma, ett tag i alla fall.

 

Mitt gamla rum, där hade hon sovrumsmöbler hon inte använde och stationära datorn.

 

Garaget efter förra gången och idag.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Ännu en dag i mammas hus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *