Härligt väder

Hej på er 🙂

Underbart att det varma fina vädret håller i sig ♥

Idag har vi haft en bra dag. Jag klev upp i skaplig tid, när jag kom ner gick mina grabbar ut på en cykeltur. Jag åt frukost i lugn och ro. Jag har mina sömnproblem så det är skönt att vi kan göra så här på helgerna, jag får dra mig ett tag i sängen.

Vi hjälptes åt att städa nedervåningen, jag moppade golven när Viggo sov middag. Jag har tvättat och hängt en maskin tvätt. När Viggo vaknat tog vi en kortare promenad tillsammans alla tre, den första på länge för min del. Sedan lekte jag och Viggo på baksidan medans pappa lagade mat, god middag fick vi 🙂

Översta bilden från våran promenad idag och nedersta från igår i ”mammas hus” 🙂

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *