”Mammas hus”

Hej på er 🙂

Igår kväll gick jag och la mig direkt efter jag hade nattat Viggo.

Idag har vi varit till ”mammas hus”, det var på ren vilja från min sida då energin inte riktigt är tillbaka. Jag lyckades packa en kartong med saker som skulle hem hit. Varje gång jag hade suttit ner på huk och reste mig, blev jag yr och skakis. Min man fixade en del han med, så det ska underlätta för oss på tisdag när vi ska dit igen.

Vi var där ca 3,5 timme. Det blev längre än vi hade tänkt, att det är brittsommar och 20 grader passade perfekt. Kallare i huset. Viggo älskar att vara där, han lekte ute medans jag packade inne. Hon som har köpt huset var där ett tag och höll på med pannan.

Innan vi åkte hem svängde vi förbi gammelfarmor. Var länge sedan vi träffade henne då vi har varit sjuk i flera omgångar. Vi hann nästan bara komma dit så dök min faster och ena kusin upp. Perfekt tajming och Viggo var nöjd och glad 🙂 Han ville att vi skulle följa med dom hem efteråt, men då var det kvällning och dags att åka hem.

Vackra höstfärger ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *