Hemmagjord pizza

Hej på er 🙂

I kväll har jag äntligen ätit middag, första sedan i söndags. Det blev hemmagjord pizza och var så gott. Tror att det blev mycket för magen att jobba med, för jag blev riktigt trött efter maten. Att jag har sovit extremt dåligt under en veckas tid bidrar det med.

Jag hoppas att jag slipper sura uppstötningar när jag sover. I natt fick jag kliva upp och ta Samarin, det brände så jag kunde inte sova, fick lägga mig högt. Viggo vaknade och strök sig för magen tidigt i morse, jag gjorde ett undantag och gav honom välling. Det är lite si och så att få i honom mat, men på förskolan äter han bra som det verkar.

Nu när jag äntligen fått i mig mat så känns det som jag är på rätt väg 🙂

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *