Give us a break

Hej på er

Gårdagen var en av dom bättre dagarna på länge, det behövde vi ♥

Viggo är inte kry, men fick vi friskluft. Barn kan vara sjuka/hängiga och ändå ha energi, sällan han ligger still och vilar. På eftermiddagen tog vi en kortare promenad. Viggo brukar åka balanscykel, men fann sig i att åka vagn. Det är ett tecken på att han inte är helt ok, hans aptit är en annan. Han är förkyld nu, hostar och är snuvig.

Vi är tacksamma för energin vi fick igår, att vi hunnit städa hela huset, att vi har handlat mat, att min man fixade bilen i helgen (igen) Han gjorde det för ett tag sedan, för att upptäcka ett annat fel. Försöker vara positiv, för sedan blev det hans tur att bli sjuk.

Det känns som ett dåligt skämt som upprepar sig. Blir VAB för mig i morgon, Viggo är inte pigg och får inte vara på förskolan när någon i familjen haft den där ”sjukan”. Får se hur pappan i huset mår, om han jobbar hemifrån eller ligger nerbäddad. Min mage har varit smått orolig, hoppas verkligen jag klarar mig och att vi är på banan snart igen.

Viggo och jag har varit ute en timme på förmiddagen, innan han skulle sova middag ♥

Vi hann mysa och få i oss äppelpaj gjorda på mammas äpplen ♥

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Give us a break

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *