Magsjuka

Hej på er

Med tanke på hur jag mådde igår, så la jag mig tillsammans med Viggo i dubbelsängen när han skulle sova. Annars kommer han över till mig senare. Vid 22,45 gick jag på toa, tänkte då att det var skönt att klockan inte var mer, jag skulle få sova.

Ungefär en halvtimme efter det så kräktes Viggo i sängen. Vi tog med honom till toa, där kräktes han i badkaret. Stackaren vad han kämpade 🙁 Pappa rev ur sängen och bäddade rent. Efter ett tag somnade Viggo nästan i famnen på pappa, han satt med Viggo i knät på toa. När vi försökte lägga honom i sängen började han gråta och sa ”kräkas”. Pappa trodde att han bara var orolig, inte jag, tillbaka till toa och det kom mer.

Det blev några timmar på toa. Vi försökte lägga honom igen, han blev ledsen för han ville inte kräkas mer i sängen. Vi lyckades övertala honom så han la sig till slut. Sedan sov han tack och lov. Jag har legat och vakat nästan hela natten.

Han har fått i sig en flaska välling idag, en glass och lite saft. Bullen blev kvar. Tvättmaskinen går varm. Min mage har varit orolig sedan i natt. Ber för att jag och min man ska klara oss, vi har verkligen så det räcker ändå. Viggo sover på soffan ♥

Goaste killen ♥

Önskar er en fortsatt bra dag.

2 svar på ”Magsjuka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.