Som ett skal

Hej på er 🙂

Senaste tiden har jag vaknat kring 3 varje morgon, ganska onödigt.

Ett tag var det vid 4 och jag kliver upp 5. Oftast hinner jag inte somna om, vilket gör mig ännu tröttare än vad jag redan är. I morse värkte kroppen och jag kände mig ruskigt sliten, men på ren och skär vilja tog jag mig ändå iväg till jobbet.

Hur dagen sedan blev visar att jag inte riktigt hade huvudet med mig 😉 Jag har känt mig lite som ett skal. Jag var där och gjorde så gott jag kunde, fast egentligen hade jag behövt vila i min ensamhet. Hoppas på att känna mig piggare i morgon.

Viggo blev glad när vi hämtade honom på förskolan, dagens höjdpunkt ♥ Vi åkte ner på stan en snabb sväng och köpte en ny mössa. Den han hade har börjat halka upp, vi har haft så mycket annat så jag har faktiskt inte tänkt på det tidigare.

Direkt när vi kom hem fixade jag en del. Bland annat så tog jag äntligen undan en massa jackor från hallen till garderoben, sedan var energin slut. Ska sminka av mig och ta en dusch nu. Behöver vara klar i tid, har längtat efter sängen drygt en timme.

Bilder från i måndags på väg till jobbet. (Jag har inte körkort, min man kör) Varje gång vi åker förbi kossorna har jag lust att kliva ur bilen och stanna där med dom i stället ♥

Trevlig kväll.

2 kommentarer på “Som ett skal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *