Tänder ljus för mamma

Tänder ljus för mamma ♥ ♥ ♥

Pappa fick natta Viggo igår, jag var så ledsen. När jag blev ensam kom tårarna, grät som att hjärtat höll på att gå sönder. Tårarna behövde få komma ut.

Idag har vi spenderat dagen i ”mammas” hus. Jag är trött, har ont och är frusen fast jag tog en lång varm dusch. Värmen är inte på i huset, det var riktigt kallt. Vi kände som att det aldrig tar slut. Vi hade inte släpvagnen idag, så vi har fyllt garaget i stället.

Kändes som mamma var med och busade. Min man gick in i vardagsrummet och skulle hämta något, när han gick ut därifrån hängde en kattleksak från hans rumpa som en svans 🙂 Hon brukade göra långa snören med en tuss papper till katterna. Det var länge sedan hon hade djur, men med tanke på skicket där så finns det kvar.

Hoppas det kommer kännas bättre nästa gång vi åker dit, vill verkligen bli klara så vi får släppa det här ”ångest-berget”. Troligtvis kommer vi ha en del saker kvar i uthuset tills våren kommer, men det är inte på samma vis som att hålla på och rensa.

Önskar vi hade semester för att göra något vi mår bra av i stället, eller bara få vara hemma och vila. Det skulle vi verkligen behöva, energin är i princip obefintlig ♥

Många säckar blev det som vi ställde i garaget, det mesta från köket.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *