Sålt mammas hus

Hej på er

Under några månaders tid har det varit på gång med försäljning av mammas hus ♥

I våras sa en jag känner att hon eventuellt kunde tänka sig att köpa huset. Sedan har vi tittat på huset och uthusen tillsammans, det har varit dit en besiktningsman, hon har varit där med en snickare osv. Månader av hopp om att få det sålt. Jag har inte vågat skriva om det tidigare. Ville vänta tills den här dagen, att det verkligen blev av.

Idag har vi varit på banken, nu är det äntligen klart. Jag hade en stark känsla att det skulle ske den 1 oktober. För 1 år sedan idag levde nog mamma sin sista dag. Jag tror att hon blev ängel natten mot den 2 oktober, allt tyder på det. Det känns symboliskt på något vis ♥ Vi hördes sista gången på kvällen den 1 oktober ♥

Det är blandade känslor inom mig. Vi har haft ett tufft år sedan mamma gick bort och det har slitit hårt på min lilla familj. Vi tog över huset med en panna som stannade i tid och otid, den tuffaste vintern jag kan minnas och huset ligger inte där vi bor.

Vi har oktober ut på oss att bli klara inne i huset och vi får använda uthuset till maj nästa år, det underlättar. Vi har lagt ner enormt mycket tid och energi där.

Jag är tacksam och lättad att vi fick huset sålt och att jag vet att jag får komma tillbaka dit. Mamma ägde huset i 30 år, även om jag flyttade till grannstaden när jag var 16 år och gick gymnasiet, så är det starkt förknippat med mamma ♥

Viggo har älskat att vara där och fixat i trädgården ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Sålt mammas hus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *