Värk

Hej på er 🙂

Idag har jag rejält ont i ryggen och är öm, som vanligt efter en dag i mammas hus eller när jag gjort något annat ansträngande. Vet att det blir så, men har inget annat val än att fortsätta tills vi är klara. Att det är kallt där gjorde det inte bättre.

Viggo sov till ca 7, sedan drog jag mig i sängen. Efter det har jag startat en maskin tvätt och vattnat blommor. Tar det lugnare idag, på tisdag är det dags att åka till huset och fortsätta. Får nog klä på mig ännu mer då. Igår hade jag underställsbyxor, träningsbyxor, linne, tröja, fleecejacka och jacka. Ändå blev jag kall om rumpan.

Min man behöver fixa något med bilen idag, hoppas det flyter på smidigt. Önskar att vi hade en söndag utan några några ”måsten” för jag är så trött 😉

I morgon ska vi iväg på en grej som jag är lite nervös för. Berättar mer i morgon.

Höst i mammas hus ♥

Hoppas ni har en skön söndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *