Mammas hus

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo strax före 7 ♥

Vi åt frukost, packade väskorna och gjorde oss klara för att åka till mammas hus. En av mina bästa vänner har varit med oss idag. Moraliskt stöd är något jag har saknat, så det kändes väldigt skönt med sällskap. Hon åkte hem ett tag innan oss.

Min man fokuserade på större saker och sådant som skulle köras till tippen. Han hade hjälp av Viggos farmors sambo. Det blev två släpvagnar till soptippen idag, nu är vi uppe i totalt 18 proppfulla släpvagnar med kåpa som vi har kastat.

Vi hade ingen barnvakt så Viggo har varit med oss. Han sysselsatte sig ute med att kratta, klippa gräset, sopa och ta bort mossa på mormors uteplats. Det gick över förväntan att ha honom med. När min energi var slut, var den verkligen tvärslut.

Det är ingen värme i huset så jag var riktigt frusen när jag kom hem, tänkte att ett bad skulle sitta fint. Hann krypa ner i det och vänta på att vattnet skulle fyllas på, då kom Viggo och ville bada med mig 🙂 Det var inte vad jag hade tänkt mig, men mysigt.

Nu har jag fått i mig en kopp kaffe och börjat tina upp. Får se om hela familjen somnar vid 20-tiden ikväll, eller om vi lyckas få en stund tillsammans när Viggo somnat.

 

Det blev ingen middagslur och som han pysslade i mormors hus var det inte konstigt att han tog sig en powernap i bilen hem. Våran älskade goa Viggo ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.