Tröttmössa

Hej på er 🙂

Jag vaknade vid 4 som vanligt, det är magiskt. Slumrade ett tag till och vid 6,30 vaknade Viggo. Skönt att slippa kliva upp 5 i alla fall.

Hela dagen har känts upp och ner. Började senare och slutade 16,15. Hämtade Viggo vid 17. Till middag blev det tacos, gott. När vi hade ätit kändes det som vi hade blivit snuvade på kvällen, jag är glad att vi inte jobbar dom tiderna i vanliga fall 😉

Jag är så trött, lyckas knappt fokusera på vad jag ska skriva. Bjuder på en bild på den här tröttmössa i soffan. Önskar att jag redan hade sminkat av mig, duschat och borstat tänderna. Lika bra jag sätter fart med det innan jag somnar sittandes.

Får se om Viggo nöjer sig med att pappa nattar honom ikväll ♥

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *