Samtal på förskolan

Hej på er 🙂

Idag hade vi samtal på förskolan direkt efter jobbet. Vi pratade om hur ”inskolningen” har gått för Viggo på hans nya avdelning. Allt har gått smidigt och Viggo trivs väldigt bra. Det är alltid skönt att höra pappa säga på morgonen att lämningen gått bra. När vi hämtar honom tar det en liten stund, sedan följer han snällt med hem ♥

Jag har varit ute en sväng och gett skatorna bröd, så bytte jag vatten åt dom i fågelbadet. Viggo har varit mammig. Han älskar när jag busar med honom, det finns nog inget som får honom att skratta så mycket som då 🙂 Jag kunde knappt gå och duscha för han ville följa med, när jag gick in på toa var han bakom draperiet.

Det känns skönt att veta att det är fredag i morgon. Däremot har jag andra arbetstider, vilket kommer kännas på kvällen när jag kommer hem senare än vanligt. Jag hade behövt helgen till att vila, men på lördag ska vi till mammas hus och fortsätta. Vi har ingen barnvakt så Viggo ska följa med, hoppas vi får en del gjort ändå.

Fortsatt fin kväll till er.

2 kommentarer på “Samtal på förskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *