Styrelsemöte

Hej på er 🙂

Ikväll är det dags för styrelsemöte.

Förra gången var jag inte med på mötet, jag mådde inte bra. Jag har längtat efter sängen i flera timmar så jag hoppas på ett smidigt möte 😉 Sedan blir det hem, ta en dusch och gå och lägga mig. Jag fortsätter att vakna 4 fast jag är supertrött.

Lite av det senaste som jag har beställt till Viggo. På vintern brukar vi har en mer slit och släng overall hemma och en rejälare på förskolan. I år blev det en jacka och täckbyxa att ha hemma. Jag tycker det är roligt att köpa kläder till Viggo 🙂

Skorna till honom kom idag, tillsammans med någon topp till mig. Det är alltid svårare att hitta kläder som jag vill ha, vet precis vad jag gillar. Till Viggo finns det massor.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Bilder H&M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *