Visar vart skåpet ska stå

Hej på er 🙂

Idag har jag inte varit i toppform, när jag nu var det senast 😉 Trodde inte jag skulle kunna må sämre än igår. Fick mens i morse och fy hur jag mådde på eftermiddagen, vilken hemsk skallebank. Tur att det lättade med Alvedon lagom till jag kom hem.

Nu har vi fått mammas skåp på plats i matsalen, det blev riktigt fint i vitt. Målade det tre lager vilket känns i min rygg. Tog lite hjälp av min man, insåg mina begränsningar. Jag tycker det är roligt när jag får ”piffa” och inreda. Små saker som gör skillnad ♥

Jag får en bild framför mig hur det ska bli, min man har svårare att visualisera. Vi höjde tavlan och flyttade den närmare väggen mot vardagsrummet. Vi är nöjda. Den som var mindre glad en stund var Viggo, där skåpet står nu har han parkerat sin bil tidigare.

Önskar att jag får må bra i morgon.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *