Cellprov

Hej på er 🙂

I morse skulle jag på cellprov i stan där vi bor. Det kändes bra att veta att jag skulle kunna sova ca en timme extra. I stället för att sova längre låg jag vaken från före 4. Att vara trött, men ändå inte kunna sova är vardagsmat för mig.

Jag är fortfarande inte av med förkylningen, men så pass att jag har jobbat. I slutet av dagen var min hals/röst rejält ansträngd, det kändes som jag skulle behöva ha ”talförbud” resten av kvällen. Inte skoj när jag har en familj som jag vill umgås med.

I bilen hem kände jag mig nästan gråtfärdig. Jag gillar att göra liknelser även om jag kanske inte är den bästa på det alla gånger 😉 Sa till min man att om livet var en vindruva så kände jag mig som ett russin, totalt utsugen på energi och skrynklig.

Dagens höjdpunkt var att hämta Viggo på förskolan. Han har sagt ”Tänk när du är frisk mamma då kan du hämta mig på förskolan”. Jag fick en jättestor kram när vi kom dit och han ropade glatt till fröknarna att hans mamma var där 🙂

”Du och jag Viggo, du och jag” ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

4 kommentarer på “Cellprov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *