Mammas gråa skåp

Hej på er 🙂

Vet inte vad det var med min man igår 😉

Han började morgonen med att riva ner väckarklockan så den tillfälligt slutade fungera. På kvällen skrev mammas granne att dörren till uthuset stod öppen på vid gavel, hon var dit och låste. Han hade glömt att stänga och låsa fast jag hade sagt att han skulle tänka tre varv extra innan han åkte därifrån, så att det var låst och släckt överallt.

När Viggo hade somnat skulle jag gå och duscha, då hörde jag värdens brak och kras. Han hade lyckats gå in i tallrikshyllan i köket. Hyllan åkte i golvet, båda tallrikarna och min skärbräda i porslin gick i tusen bitar. På hyllan stod det även en liten vas med en blomma i, vattnet gjorde fläckar på tapeten 🙁 Hyllan borde inte ramla ner, men Viggo har smällt i dörren till tvättstugan och det har säkert bidragit till att den åkte ner.

Helt otroligt att Viggo inte vaknade trotts brak, kras och dammsugning. Jag är glad att dom nya fina muggarna från Greengate stod i diskstället, jag har haft dom i den hyllan nämligen. Något positivt i det hela. I dag hoppas jag att han håller sig i skinnet, haha.

När vi hade lugnat ner oss myste vi i soffan framför en serie med popcorn 🙂

Vill gärna behålla lite saker som har varit mammas. Det gråa skåpet har hängt med sedan jag var liten, kanske till och med innan jag föddes. Det har stått i farstun i mammas hus. Igår torkade jag ren det, 45 minuter tog det. Vattnet blev svart, trasan som var ljusrosa likaså. Skåpet ska målas vitt, sedan får det nog stå i matsalen ♥

Provade om det passade där igår. Vi behöver vänja oss. Plockar bort lådorna som har stått i högra hörnet i stället för mer balans. Små justeringar så blir det nog bra.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *