Fått hem lite möbler

Hej på er 🙂

Idag har jag varit ensam med Viggo större delen av dagen.

Min man har varit i mammas hus, han fick hjälp av Viggos farmors sambo. Dom var till soptippen med ett fullt släp, sedan kom dom hit med en del möbler som vi ska behålla. Jag hade väldigt gärna följt med dit, men eftersom jag inte är frisk än behövde jag vara hemma. Vilade så gott det gick med en liten kille full av energi 😉

Jag är otroligt tacksam för min duktiga man, han får dra ett tungt lass i detta ♥

Tycker det är jobbigt att det ibland känns som att omgivningen inte riktigt förstår att jag är hemma för att jag är sjuk jämt. Självklart vet jag att vi måste ta reda på mammas hus. Att åka dit när jag inte mår bra gör att det tar ännu längre tid att bli frisk, det är redan långdraget. Tror stress är en bidragande faktor till att jag har det så här.

Kämpar på så gott jag kan och hoppas och tror att allt löser sig. Jag vill inget hellre än att vara med och få klart. Ligger inte hemma i soffan för roligt direkt.

Ikväll fick pappa natta Viggo. Vi ska kika på en serie när han kommer ner igen.

Bilder från igår. Viggo älskar att klippa gräset 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *