Nya vinterkläder

Hej på er 🙂

Viggo är redo för vintern med ny overall och nya skor 🙂

Skönt att det mesta går att klicka hem, speciellt när man är sjuk så ofta som jag är. Skorna köpte Viggo och pappa på stan idag så att han fick prova dom först. Jag hade sagt att han behövde ha storlek 26, pappa var rätt säker på att det skulle bli för stort. Gissa vilken storlek dom kom hem med 😉 Personalen hade mätt Viggos fötter.

Även om det i sig är en liten grej, att dom åker på stan och köper skor. Så känns det frustrerande och tråkigt att jag inte är med. Idag har min temp varit högre än den varit på några dagar. Vad sjutton är det här, varför ger det sig inte.

Helgen måste göra att det vänder, på måndag ska jag jobba. Sedan behöver vi fortsätta fixa i mammas hus och då underlättar det så klart om jag är pigg och frisk. För att inte prata om att jag faktiskt behöver göra något roligt snart, typ träffa nära och kära.

På kvällningen har vi varit ute på baksidan. Regnet har hängt i luften, men det var riktigt skönt med friskluft. Pappa har plockat undan och gjort mer höst/vinter och Viggo har klippt gräset med sin gräsklippare och lekt med sina saker ♥

Overall – Didriksons. Skor – Kuoma. Favoriter och lika som tidigare år.

Önskar er en mysig fredagskväll 🙂

2 kommentarer på “Nya vinterkläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *