Ny matta

Hej på er 🙂

Jag skrev ju inget vanligt inlägg i tisdags, den dagen jag var till hälsocentralen. Jag har bihåleinflammation, det är virus så inget penicillin utan kortisonspray. Läkaren sa att vissa får oftare att det sätter sig i bihålorna vid förkylning än andra, så är det för mig. Jag har tryck i huvudet och tempen ligger konstant en grad högre än annars.

I natt har jag knappt sovit en blund, när klockan var 1 hade jag inte somnat. När jag äntligen gjorde det drömde jag att jag var i mammas hus, drömmer om huset ibland. Människor som är döda har levt, mamma har varit med vid några tillfällen. I natt levde mammas hund som har varit borta i flera år. Han hade inte fått mat på länge, utan varit ensam där. Det var en massa konstiga detaljer och jag vaknade med en olustig känsla efter ca två timmar sömn. I morse såg det ut som jag hade gråtit, trött.

Igår var min man och grävde för fiber på mammas tomt. Han har grävt 1/3 del av dom 65 meter som ska grävas. Jag är otroligt tacksam för allt han gör ♥

Idag fick vi hemleverans, en matta som vi hade beställt till matsalen 🙂 Vi har haft samma i många år. Den har varit bra, förlåtande för fläckar vilket är kanon när man har barn. Hoppas denna är lika. Roligt att byta efter ett tag och den nya är ljusare.

Förskolan har stängt torsdag och fredag för planering. Hela familjen är hemma dessa dagar. Hade hoppats att jag skulle må bättre så jag vågade mig ut. Grabbarna har varit och lekt i lekparken och dom tog en promenad så Viggo fick åka balanscykel.

 

Den gamla mörkare mattan var så förlåtande att till och med köttfärssåsfläckar försvann. Får se hur det går med den nya, det är bra kvalitet på dessa.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.