Greengate

Hej på er 🙂

Jag började skriva ett inlägg igår, men tiden rann iväg och orken fanns inte.

Det var också små nyfikna fingrar som var i farten. Pappa var och handlade, datorn stod på vardagsrumsbordet och jag gick in i köket för att göra välling. När jag kom tillbaka hade Viggo påbörjat ett mail till någon som sitter högre upp inom HSB 😉 Så här skrev han ”äräreäöreörröreäöewäöerreör”. Blogginlägget fanns kvar i ”utkast”.

Han hade också stängt ner ett dokument som inte var sparat, där jag hade börjat skriva saker om något som vi håller på och förbereder. Han brukar inte röra min dator utan lov, nu har jag lärt mig att jag inte ska lämna den framme ens för en kort stund.

Vi hade viktiga saker att prata om, Viggo ville ha all uppmärksamhet så det var nästan omöjligt. Han somnar oftast kring 20,30. När jag jobbar går vi och lägger oss ca 21,00. Vi hinner knappt prata, frustrationen var tuff igår eftersom vi har mycket att stå i.

Dricker en del te med honung för att kurera min hals. Så det blev en krya på mig present, min man hämtade ut paketet. Två Greengate muggar och en kökshandduk.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

2 svar på ”Greengate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.