Tagit in pelargoner

Hej på er 🙂

Helgens tanke är nog, hur mycket snor och slem kan man ”producera” 😉 Jag är super-tjock i bihålorna. Blir galen om jag ska behöva köra en två-veckors sjuka igen.

När jag nattade Viggo igår kväll sa han att han hade ont i magen och pratade om att kräkas. Ibland kan han säga saker som inte behöver betyda något, men det kan lika gärna vara sanning. Jag blev ganska orolig för jag avskyr den sjukdomen, pappa fick ta över. Viggo somnade till slut och natten har varit lugn, tack och lov ♥

Idag har vi varit ute en del på baksidan, Viggo har lekt och gungat. Jag har plockat undan dom flesta av mina pelargoner, det var 2 grader i morse. Vi har ingen bra vinterförvaring och jag har försökt spara pelargoner flera vintrar utan att lyckas, men skam den som ger sig 😉 Provar ställa dom i min garderob, där är det svalast.

Orken är som bortblåst och bara jag rör mig känns det som jag halvt ska få andnöd. Hoppas jag vaknar frisk och pigg i morgon, det vore väl att be om ett mirakel. Snart dags att väcka Viggo från den sena middagsluren om han inte vaknar själv 🙂

Helgens Instagram bilder.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *