Bra jobbat

Hej på er 🙂

Rubriken är skriven med en smula ironi 😉

Jag tyckte jag kände mig piggare i kroppen igår. Tänkte därför att gå och jobba idag vore en bra idé, fredag och allt. Insåg ganska snart att det inte är samma sak att ligga på soffan och ta det lugnt, som att vara på jobbet. Under dagen har jag blivit sämre och mina bihålor känns inte bra. ”Vad du låter förkyld”, har jag fått höra flera gånger.

Hoppas att helgen gör mig gott och att jag får känna mig pigg och frisk snart. Jag börjar bli smått ledsen, att stå i dörren och vinka hejdå till mina grabbar och inte orka följa med på saker är inte roligt. Jag missar så mycket, men vad ska jag göra. Att höra Viggo fråga ”Mamma är du frisk nu, får jag ge dig en puss?” är inte heller kul ♥

Fortsätter att (försöka) vara positiv och ger mig själv en klapp på axeln, det måste bara vända snart. Nu blir det tacos. Om jag inte somnar när Viggo ska nattas, så blir det nog att vi myser i soffan och kikar på en serie. Hoppar över popcornen denna gång 🙂

Önskar er en mysig fredagseftermiddag och kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *