Tid att tänka

Hej på er 🙂

Igår lagade min man kyckling med grön curry till middag. Det var så starkt att jag fick späda ut med grädde. Han sa att det var bra för förkylningen, näsan rann och ögonbrynen svettades. Gott och väldigt starkt, fanns kvar till lunchen idag.

På kvällen tittade vi på en serie och åt popcorn. Det skulle jag tydligen inte ha gjort, jag blev ännu mer slemmig i halsen. Jag hostade som en tok igår kväll och i natt.

För att inte få fnatt fortsätter jag dagdrömma om inredning och annat 😉 Det finns en del praktiskt som är tråkigare att tänka på, det tar jag paus från en stund.

Jag har många tankar och känner mig kreativ, har lust att pyssla. Medans jag är hängig och inte är stressad kommer det mer naturligt. Lätt att låta tankarna vandra iväg.

Funderar på att sätta upp en till tavellist i trappen. Jag har några foton som jag skulle vilja ha framme, bland annat foton som finns i mammas hus. Plats för dom är svårare att hitta. Ska klura på det, vill inte att det ska se för mycket ut.

Framöver ska vi köpa ett skåp/garderob till Viggos rum och ta bort bokhyllan. Måste hitta ett skåp som är tillräckligt högt. Han har sina kläder i ”lila rummet”, det skåpet är fint. För att utnyttja väggen i hans rum till fullo vill vi ha ett högre, svårt med snedtak.

Jag har fått flera go-kramar av Viggo sedan han kom hem och han har sagt att jag är fin i håret, har satt upp det med en klämma. Han sa det i morse med, goaste hjärtat ♥

Greengate muggarna – lånad bild. Dom är fina tycker jag 🙂

Trappen, när jag ser det underifrån kanske blir för mycket med en tavellist till, hm…

Önskar er en fortsatt härlig em/kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *