Sämre

Hej på er 🙂

Idag har jag fått feber och mår sämre 🙁

Jag låg i sängen och vilade till ca 12,30, orkade inte äta frukost i morse. När jag klev upp fick jag i mig en kopp te och en macka. Matlusten är inget vidare. Efter det har jag legat på soffan. Min man är lite hängig, men piggare än mig så han har jobbat hemifrån. Skönt att han kan göra det, då slipper han smitta våra arbetskompisar också.

Längtar tills jag är pigg. Den här tiden på året har jag lust att fixa inne, förändra även om det är små förändringar, kanske köpa något litet som den nya vågen eller så. Drömmer om när vi har tapetserat sovrummet, fast jag vet att det kommer ta tid.

Vi behöver fortfarande ta tag i mammas hus, vi är inte klara med rensningen. Är några möbler där som jag tänker ta hem. Mormor hade en byrå, den vill jag gärna ha. Sedan finns det en fin stol, men den skulle behöva stoppas om speciellt med tanke på röklukten och i farstun står ett litet skåp, det har funnits med sedan jag var liten ♥

Fortsätter att vila mig frisk.

Viggo somnade på soffan igår, sötnosen ♥

Hoppas ni är pigga och krya.

2 kommentarer på “Sämre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *