Fint väder

Hej på er 🙂

Vilket fint väder det är idag ♥

När man har barn och är sjuk kan man så klart inte vila på samma vis som innan barnet kom. Både jag och min man är hängiga, tyvärr är det jag som har åkt dit värst igen och jag får vila mest. Jag är förkyld, kraxar som en kråka och hostar så jag nästan spyr.

Vi har varit på baksidan en stund så Viggo fick leka. Jag tog mig en nypa friskluft och vattnade blommorna, det är ungefär vad jag orkar. Sedan gick Viggo och pappa en promenad, Viggo cyklade på sin balanscykel, skönt för honom att pappa orkade.

Känner mig frustrerad, jag var ju sjuk för två veckor sedan. Vill orka göra saker.

Förra veckan tittade en arbetskompis på reklam i mobilen, vad som skulle komma in på Lidl i slutet av den veckan. Jag som älskar rosa fastnade för en rosa våg. Vi kom aldrig iväg dit i torsdags. Jag tänkte att det tåget hade gått, fina saker brukar ta slut fort.

Viggo och pappa handlade igår, han passade på innan han blev sämre. Jag låg i sängen när dom kom hem. Viggo gick till mig och sa ”Mamma du har fått en rosa klocka”. Jag blev glad när jag såg att det var vågen. Det var den sista som fanns kvar i rosa och den blev min 🙂 Bysten var mammas, den sprayade jag vit förra helgen ♥

Jag hade en hemsk hostattack för en stund sedan. Nu kan jag knappt prata, halsen är så spänd, ska ta mig en kopp te. Igår åt jag en del glass, det kändes lite bedövande.

Skön söndag till er.

2 kommentarer på “Fint väder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *