Klippt mig

Hej på er 🙂

Igår hade vi inget internet, därav inget blogginlägg. Viggo hade lite svårt att förstå varför han inte kunde titta på Emil i Lönneberga på paddan 🙂 ♥

Jag har haft en hemsk huvudvärk och värk i rygg/nacke idag. Tack och lov lättade det i huvudet efter jag hade tagit tabletter. Vi blev aningen stressade när Viggo bestämde sig för att göra nummer två precis när jag skulle åka och klippa mig, livet med barn.

Bestämde mig när jag satt i frisörstolen att jag skulle klippa av håret. Hem kom jag med fuktigt vågigt hår, hon använde en produkt och klämde fram mina lockar. I morgon ska jag tillbaka och göra slingor, hoppas jag blir nöjd och känner mig ompysslad. Delar upp det på två dagar för det brukar ta sådan tid att göra slingor 😉

Igår somnade jag på spikmattan, låg på den i ca 1,5 timme. Bra avslappning för min spända kropp. Viggo somnade fort ikväll, trött kille. Härligt med fredag imorgon.

Bild före längst ner. Försvann en bit på längden.

Trevlig kväll.

4 svar på ”Klippt mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.