Lång dag

Hej på er 🙂

Inte nog med alla avbrott i min sömn så vaknade jag 2,30, sedan var det kört. Klockan var ställd tidigare än vanligt, men behövde inte ringa. Min man skulle med tåget till Stockholm. Idag har min kropp börjat strejka, jag bara måste få sova i natt.

Tänkte gå hem tidigare från jobbet, magen har varit ur form och jag frös. Härdade ut ändå. Tror det beror på sömnbrist och stress. Jag hade tur och fick åka med en före detta arbetskompis hem, hon hade varit på jobbet och hälsat på och var snäll så hon väntade tills jag slutade 🙂 Annars hade jag fått ta bussen hem.

Därför kunde jag hämta Viggo på förskolan ungefär i vanlig tid, var bara hem och hämtade vagnen först. Ikväll har vi haft sällskap av Viggos gudmor. När jag inte har min man hemma är det skönt med sällskap när jag inte är i toppform själv.

Bild från igår. Det var dimma i morse med.

Hoppas ni har haft en fin dag.

2 kommentarer på “Lång dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *